Artikler

3 tips til at pifte din bolig op

Har din bolig brug for at blive piftet op – og mangler du inspiration til, hvad du kan gøre? Frygt ej, vi har her samlet vores 3 bedste tips til, hvordan du nemt og hurtigt kan pifte din bolig op og give den nyt liv. Slut med kedelig indretning!

Giv din indretning lidt kulør

Der er ingen grund til at bo i et hjem, der kun er sort og hvidt. Det kan hurtigt virke meget kedeligt – og endda klinisk. Farver er en god måde at skabe lidt liv og personlighed i din bolig – så tag at bruge dem. Du kan bruge dem på mange forskellige måder. Du kan f.eks. sætte lidt kulør på væggene med lidt hjælp fra denne dygtige maler i Esbjerg. Hvis du ikke er helt så modig, kan du i stedet for sætte lidt kulør på møblerne, f.eks. med en farverig sofa, puf, lænestol, spisebordsstole eller lignende. Det giver din bolig lidt kant og pifter et farveløst rum op på ingen tid.

Giv den gas med nips

Du behøver ikke at gå all in med at skifte møbler ud eller male vægge. Du kan også blot fokusere på boligtilbehøret. Det er en nem måde at pifte boligen op på ingen tid. Du kan f.eks. indrette med puder, plaider, tæpper, lysestager, lanterne og andet, som kan være med til at gøre din indretning hyggelig. Du kan også indrette med både nyt og gammelt og på den måde skabe en mere personlig indretning.

Udnyt væggene i rummet

Et hjem kan hurtigt virke kedeligt og upersonligt, når alle væggene er tomme. Du kan derfor gøre rigtig meget og skabe hygge i hjemmet ved at fylde væggene med billeder, små hylder eller vitrineskabe. Det er bare vigtigt, at der ikke er for mange tomme vægge i rummet. Det skaber nemlig et billede af en halvfærdig indretning. Det er de små ting, der sætter ramme om vores bolig og afspejler, hvem vi er som mennesker – så smid lidt kunst på væggene eller udnyt væggene på andre måder.