Artikler

Den hårde skilsmisse

Jeg er en 27-årig mand der bor alene. Jeg lige blevet skilt med min kone. Det var en mandag aften, og jeg var lige kommet hjem fra arbejde. Jeg var så stresset, og havde virkelig en hård dag på arbejdet. Mine tanker var kun på min skilsmisse, og hvad jeg nu skulle gøre. Vi havde været gik i 4 år, og havde 2 børn sammen. Vi var sammen hverdag. På arbejdet var min chef også bare sur på mig. Jeg var for sløv og langsom, og han kunne se at jeg havde mine tanker et andet sted. Mit liv gik bare ikke godt for tiden. Men mit største problem, var at jeg skulle finde et nyt sted at bo. Jeg lovede at min kone kunne få lejlighed sammen med børnene. Hun bor lige nu hos sine forældre, og flytter ind lige så snart jeg har fundet et nyt sted at bo. Men jeg havde virkelig svært ved det. Jeg havde set på en del lejligheder, men jeg fandt aldrig en der var tæt nok til jeg kunne se mine børn tit, eller som jeg kunne lide. Jeg ville gerne finde en lejlighed, som jeg kunne lide, og som var tæt på mine børn så de kunne besøge mig tit. Alle de lejligheder jeg havde set på brød jeg mig ikke om. Men min ven sagde så at han havde en lejlighed til leje, som lå et perfekt sted. Jeg fik set på lejligheden, og jeg elskede den. Han sagde bare at der var et problem med toilettet, og at det ikke fungerede ordentligt. Men det havde jeg tænkt mig alligevel at renovere. Det var det eneste rum jeg ikke brød mig om. Det var for lille og grimt. Så jeg fik et godt lån fra Letfinans, og fik toilettet renoveret. Jeg glad for jeg tog lejligheden, og fik tit set mine børn.