Artikler

Find din maler på nettet

Leder du efter en maler til at hjælpe dig med et malerprojekt i hjemmet eller på arbejdet? Du behøver ikke længere slå op på De Gule Sider, med risiko for at ramme en dyr maler i første tilfældige forsøg. Der er nemlig kommet en ny slags hjemmeside, som gør det rigtigt nemt for dig, at finde en lokal maler, uden at betale for meget. Læs med her, hvis du overvejer at få malet.

Frisk maling er det hele værd

Først og fremmest, så får vi malet for sjældent i Danmark. Mange af os får kun gjort det når vi lige flytter ind, eller når vi er ved at flytte ud, og det er da virkelig synd. En frisk gang maling pepper et hjem eller en arbejdsplads op, som intet andet. Og det er derfor alle pengene værd. Hvis du gerne vil være sikker på, at den maler du vælger, ikke tager overpris, så bør du se på de nye hjemmesider, såsom maler-oversigt.dk. På denne slags side, der tilbydes det, at du kan få tre tilbud serveret, fra forskellige malere i dit lokalområde, og det er hele Danmark der i spil her, fra Jylland over Fyn og til Sjælland. 

Fordelen ved tilbud

Den klare fordel ved at få flere tilbud, det er, at malerne er nødt til at give dig en god pris, for at vinde konkurrencen. Det er muligt, at deres pris ligger ensartet, men så kan du jo bare vælge som du har lyst, eventuelt den der er tættest på dig. Når du får en hjemmeside til at stå for formidlingen af tilbud, så behøver du ikke skulle sige nej tak, til de to malerfirmaer du ikke vælger, og det er mange mennesker taknemlige for at undgå. Det har altså aldrig været nemmere at få malet til en god pris.