Artikler

Fodboldturneringen der gik galt

Det var et par måneder siden og mig mine venner Vi var ude at spille fodbold Vi havde vores årlige fodbold turnering hvor vi samlede en rigtig stor del af byen og mødtes på fodboldbanen hvor vi opdelte os selv i hold og ellers sætter os til at spille fodbold  det her var noget vi plejer at gøre i min by og det var en rigtig hyggelig forsamling for alle der elskede fodbold Så vil alle sammen ligesom kunne mødes og gøre det til en spændende og hyggelig oplevelse for alle Vi har altid en lille pris på højkant som man kunne vinde så der altid var det konkurrence i den og det hele går rigtig godt og det holdt jeg på vi når faktisk rigtig langt i den her turnering længere end jeg ellers plejer at gøre Jeg vil ikke sige det fordi jeg er dårlig til at spille fodbold men mere på grund af de holdspillere jeg nu har haft men jeg er bare så heldig at få det rigtig godt hold den her gang som forstod hvordan man spillede fodbold på samme måde som jeg gjorde og derfor nåede vi rigtig langt og den her pris der var på højkant den her gang var egentlig også en del Villain da vi plejer at gøre det kan nok skyldes at vi er blevet ældre efterhånden har haft nogle flere penge at bruge Hvilket jo også bare gjorde at der gik mere konkurrence i den så Det var faktisk rigtig seriøst det her spil vi når til finalen og jeg har fået siddet ned og slappe af i et stykke tid da andre hold skulle spille før os det der dog skal da vi skal ind på banen Så holder jeg min telefon i sådan en lille lomme jeg har i min fodboldshorts og normalt plejer jeg at lægge min telefon væk for jeg vil møde tabe den men det glemmer jeg på det her tidspunkt og det der sker er at jeg løber og de fleste taber min telefon uden at vide det men for det så at vide måske 10 minutter efter at jeg har tabt den Og der er folk løbet med deres fodboldsko  over at den et par gange kan jeg regne ud for at skærmen går i stykker Det var heldigvis ikke et stort problem der bare fik den lavet hos Fixphone.dk