Artikler

Gavelisten skal frem igen, det er nemlig snart december

Vi står på trapperne til den mest gaverige måned i året. 

December er lige omkring hjørnet og det er uden tvivl den mest gaverige måned i året. I december bliver der uden tvivl købt flest gave på årsplan. Det er klart når stort set alle skal købe gaver til alle. For nogen er det fantastisk, for andre er det en trist tid. Det er nemlig ikke alle der kan trække kreative gave ud af hatten som en anden tryllekunstner. 

Det kan også være noget af en udfordring at finde den rigtige gave. Specielt hvis person du skal købe til ikke virkelig har en ønskeliste. Mænd har det jo tit med kun at ønske sig store ting. Spørger du en mand så er kommer der ting som speedbåd, alufælge, 80″ tv osv. Det er bare ikke altid lige det budgettet er sat på. Ved kvinder er der tit ønsker nok, men husk faldgruberne. Det er ikke smart at købe frækt lingeri hvis du køber det et numre for stort eller småt. Så gavejagten kan hurtigt blive en udfordring.

Hvad kan du finde på til hende ?

Kvinder har normalt altid en god liste du kan gå ud fra. Det er sjældent kvinder ikke altid ved lige hvilke sko, hvad tøj eller hvilket nips der gerne vil have. Det man skal huske er at få størrelsen på plads. Noget der også er røget op i kurs er selvforkælelse. Den lokale kosmetolog eller en tur i spa er altid i høj kurs. Oplevelser generelt, hvis man altså lige ser bort fra en tur på racebanen. 

Hvad kan du finde på til ham?

Mænd er som allerede sagt ikke så god til at yrte deres ønsker. De har dog næsten altid en hobby. Det kan være alt fra sport over gør-det-selv til fluefiskeri. Ting til deres hobby eller gadgets er altid en vinder. Mænd elsker små dimser de kan bruge til noget. Det giver lidt James Bond feeling. Noget der også er godt er en flaske af deres favorit procent. Om det er whiskey eller rom de drikker. En god flaske sætter de altid stor pris på.

Par skal ikke glemme at begave forholdet!

Som par skal man huske at fejre forholdet lidt i december. Det er en måned der går ud på kærlighed, så giv den endelig gas. Dermed er det også perfekt lige at booste sexlivet. Noget der er blevet populært er erotiske julekalendre. Her får man hver dag hele måneden igennem en fræk gave i form af sexlegetøj eller lingeri. Dermed, hvis ellers man fører det ud i livet, kan december blive en ret hed måned.