Artikler

Grøntsagsfrø Til Køkkenhave Og Drivhus

Vi har hele kollektionen af grøntsagsfrø til dig, uanset om du er sikret en have, drivhus eller en mindre altan. Kun fantasien sætter grænser for dit næste grøntsags-projekt.

 

Gulerodsfrø ‘Nantes 2’ bliver i smukke, cylindriske gulerødder med en sød smag. RHS Blomkål Moby Dick F1 Sprødt og velsmagende blomkål med tætte hvide hoveder. Perfekt til høst sent efterår eller tidligt sensommer. Mange forskellige blomster frø til jeres spiselige blomster have.

RHS Kål Noelle january king Høj kvalitets kål med velsmagende blade. 1-2kg hoveder, som står godt til jorden. Det vil sige når blot det bedste bliver godt nok alt for det RHS’ mærket. Alle frø danner spiretestet, inden alle de kommer til salg, for at sikre en så høj spire procent som muligt. Ud over det bliver alle frøene max.

RHS Amaranthus Velvet Curtains Amaranthus findes en stor imponerende et-årig plante med røde blade og blomster. Perfekt til baggrunden af staudebede, da den er ca 150 cm høj. Testet plus anbefalet af The Royal Horticultural Society. Du er immer væk velkommen til i den hensigt at kontakte os, hvis du er sikret spørgsmål lagt i de mange grøntsager eller planter. Gå på opdagelse lagt i det store udvalg, og køb dine grøntsagsfrø online hos Lundhede.

Nemmere bliver det altså langtfra. RHS Calendula Fiesta Gitana. Calendula bliver en et-årig plante med store farve og gule blomster, som blomstrer fra maj til oktober. Nem at fremvise, også i mager jord.

År, når planterne er store nok til at nyde de kommende år. Sød ananas melon, forspires midt til forår i potte ved 20°C eller senere udendørs potte. Der er blot noget ret særligt ved for at gå ud i haven og drive sine hjemmeavlede grønsager op af verden. De er saftigere, smager mere friske, er mere sprøde og har en helt fantastisk duft. Har du feedback eller gode råd og ideer, så send mig mange mail, og undertegnede vil svare så hurtigt som muligt. Græskarfrø ’Muscat man Provence’ vokser til mellemstore, flade runde græskar med dybe riller.

 

Prøv, hvor nemt det er, at vorde selvforsynende og oplev glæden derved.

Dyrkes hele året i vindueskarmen. Her finder vi en stor anpart af menneskers føde, og halvdelen af de ”6 ifald dagen” som Fødevarestyrelsen anbefaler. Grøntsager bliver blevet dyrket til Danmark siden 1100-tallet, men sandsynligvis endnu tidligere, da vikingerne også dyrkede grønt. Grøntsager er en rig og nærende kilde til vitaminer, og i alle de officielle kostråd fra Fødevarestyrelsen, opfordres som til, at vi spiser flere grøntsager i hverdagen.

Dyrkes på friland eller lagt i en krukke, får små knuder ligesom frilandstomater gør, evner skraldes før eneste spises frisk. Bør bindes op plus knibes for optimal vækst, kræver gødning. I nogle situationer er de fornuftigeste frø dem, som er let tilgængelige og hurtige for at handle. For rettesnor når man er for sent ude med frø-indkøbet eller ikke har begynde til nethandel. Øvrige gange er alle de klogeste frø økologiske, fra gamle sorter, enlig at dyrke, sjældne, fra en bestemt verdensdel og så videre.

 

Her kan du læse mere rundt udplantning og pasning af agurk. Indehar du fået flere virkelig skønne grøntsager i løbet bort sommeren, kan førnævnte være fristende i den hensigt at tage frø i næste år. Indehar du planer om dette og på den måde være selvforsynende, er førnævnte vigtigt, du går efter frø-ægte sorter i handlen.

Du modtager 6 forskellige hjul med, det er størrelse af frø der afgør hvilket hjul du vil bruge. Derefter evner du indstille hvorledes langt der skal være imellem hver enkelt frø der skal sås. Bemærk, kan så lagt i velordnet jord, klumper sten og andre ujævnheder skal jævnes, ellers får folk svært ved i den hensigt at så med denne maskine.

På den metode får man prøvet fire gennemtestede tomater med forskellig størrelse, farve og smag. Sådan lærte undertegnede tomaten Black Prince at kende, plus den har udgjort en fast anpart i drivhuset allerbedst siden. Jeg indehaver handlet hos Bjarne flere gange og køber næsten altid mine tomatfrø som. Udforsk dog gerne alle de nogen kategorier. Du finder masser af interessant frø til fremme have, køkkenhave plus drivhus.

Man kan nemt kombinere disse tilbud delagtig produkter til alm. Du kan framelde dig når tilsvarende helst.

 

Sørg for egnet jord og begynd først at høste fra det fire.

Vent delagtig at plante dine grøntsagsfrø til jorden er varm, og begynd ikke før jordtemperaturen er 8 grader. De anderledes grøntsager kræver forskellige temperaturer – læs på dine spire, hvornår de må plantes. Lille enhånds såmaskine til mindre arealer.