Testamente eller forsikring?

0

Hvorfor forsikrer vi danskere vores Iphone mod at glasset går i stykker hele tiden? Vi betaler gladelig hundredevis af kroner for disse forsikringer pr. år, men vi får ikke meget ud af dem.

Når vi nu er så dygtige til at sikre os selv for disse ting, hvorfor har vi så ikke forsikret det, der er os allermest nær. Vores familie!

Samlevende arver 0 kr. efter hinanden

Vidste du, at samlevende intet arver efter hinanden med mindre, at de har oprettet et testamente. Samlevende arver lige præcis 0 kr efter hinanden.

Hvis de samlevende havde oprettet et udvidet samlevertestamente, så havde testamentet sikret dem med op til 93,75 % af deres samlevede formue.

Når der nu ikke er sikret arv gennem et testamente, så risikerer folk desværre at flytte fra hus og hjem, hvis den anden dør.

Er det billigt med et testamente?

Vi hører tit, at det er dyrt og besværligt at lave et testamente, men er det nu også det? Et testamente koster ikke alverden, hvis det bliver oprettet online. Der er flere services, der opretetter testamente online i dag, det er bare med at få det gjort.

Fordelen ved at oprette testamentet online er, at du kan sidde derhjemme og udarbejde testamentet, præcis når det passer dig. Plus det er utrolig billigt.

Du kan skrive dit testamente hos dokument24.dk til billige penge. Det hele sker online, og koster det samme som at sikre din tlf. mod at gå i stykker.

Testamente og ægtefæller

Når du er gift, så er det også en rigtig god idé at oprette et testamente. Det er specielt en god idé, hvis du og din ægtefælle har børn uden for ægteskabet. Disse børn har nemlig krav på at modtage arv straks efter, at du er gået bort. Det betyder, at din ægtefælle risikerer at skulle sælge huset, fordi dine børn er berettiget til straks at få udbetalt deres arv.

Sikre familien eller din tlf.?

Hvad vil du helst, sikre din familie gennem et testamente eller få et nyt glas på din tlf., hvis det går i stykker?

Svaret virker banalt – du vil selvfølgelig sikre din familie. Men hvorfor er det kun 13 % af danskerne, der får oprettet et testamente, når det stort set ikke koster noget?

Mange siger, at det er for dyrt og besværligt. Den køber vi ikke længere! Det var i gamle dage, at testamenterne kostede en formue. Nu er testamenterne så billige, at der ikke længere er en undskyldning for at komme i gang.

Testamente i gave

Det lyder muligvis lidt mystisk, men hvis det er svært at komme i gang med testamentet, så er det stadig flere danskere, der vælger at give hinanden et testamente i gave. På denne måde holder de hinanden op på, at de skal have det lavet inden for den nærmeste fremtid.

Se at komme i gang. Din tlf. kan vente med at få et nyt glas på. Familien kan ikke vente. Sørg for at sikre din familie, så det ikke går helt galt, hvis du ikke får oprettet testamentet i tide.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here