Artikler

Sådan kan du gøre dit hjem mere personligt

Kunne du også godt tænke dig et mere personligt hjem? Måske har du følelsen af, at alle andre hjem er mere personlige end dit eget, eller måske vil du gerne bare revidere dit eget hjem og gøre det mere personligt. Uanset hvad kan du her i denne artikel få nogle gode ideer til, hvordan du nemt kan gøre dit hjem mere personligt – for eksempel med forskellige plakater stuen. Læs med!

Sjove plakater med citater

Den første måde du kan personliggøre dit hjem er med plakater i stuen. Specifikt i form at nogle sjove plakater med citater på. Citater er en rigtig god måde at starte en samtale op på, hvis du har gæster, og mange vil nemt kunne identificere sig med det, der står på plakaten. Samtidig kan man jo gøre det lidt personligt med plakater der passer til de forskellige rum. For eksempel kan der være en plakat med citat om noget mad i køkkenet, og der kan være plakater i stuen, som handler om noget hyggeligt og hjemligt, fordi de er i stuen.

Personlige plakater og billeder

Den anden måde du kan personliggøre dit hjem er med nogle personlige plakater og billeder. Her er der specifikt tale om personlige billeder – for eksempel fra en ferie, dig og familien har været på, eller måske et bryllupsbillede. Det kan også være, at du vælger at bestille et billede af en kunstner, som derved kan blive personlig for dig og din familie.

Kunst fra lokale kunstnere

Det tredje du kan gøre for at gøre dit hjem mere personligt er at investere i noget kunst fra nogle lokale kunstnere. Og her behøver det ikke at være kunstnere fra dit lokalområde. Det vigtigste her er blot at støtte nogle af de små kunstnere, der er i lokalområderne rundt omkring i Danmark og resten af verden. Måske har du været på en ferie i Italien, hvor du har fundet det smukkeste maleri. Så skal det da med hjem og hænge på væggen.

Din egen personlige kunst

Det fjerde du kan gøre for at personliggøre dit hjem er at lave din egen kunst. Man behøver overhovedet ikke være særlig god til at male eller tegne for at lave kunst. Faktisk er især abstrakt kunst blevet utrolig populært igen, og her kan du som nybegynder virkelig sætte dit personlige præg med plakater stuen og andet, du selv har lavet.